Võtame asja vabalt

Selle aasta üks eesmärke on kujundada välja oma kindel käekiri ja läbiv joon nii paljudes töödes kui võimalik. Täpselt sõnadesse pole ma veel jõudnud seda panna, aga kui sul on omapoolne variant pakkuda, siis anna mulle teada! Hoog, elevus, elu ja huumor? Ma arvan, et midagi neist kõigist. S&R, mu veterankliendid, hoiavad mind selles osas alati õigel teel. Kui tundub, et midagi sarnast oled siin varem näinud, siis S&R käisid pildistamas ka oma vanema pojaga kui too oli samas vanuses, ehk siis 6-kuune. Mis, muide, on parim aeg beebipiltide tegemiseks. Modell ei pruugi üle poole tunni vastu pidada, aga see paarkümmend kuni kolmkümmend minutit on enamasti puhas kuld 🙂

fgf_2841fgf_2854fgf_2867fgf_2868fgf_2915fgf_3003fgf_3017fgf_3029fgf_3053fgf_3093

Kommentaarid puuduvad
Sinu mõte:

Your email is never published or shared. Nõutud väljad on tähistatud * *